Boekenserie

ANDERS OVER LEVEN - Met kanker

ANDERS OVER LEVEN - Met kanker

Ben je de grip op je leven kwijt?
Herken je jezelf niet meer?
Vraag je je af hoe het verder moet?
Of zoek je een geschenk voor een dierbare die kanker heeft (gehad)?
Dit boek is als een goede vriend: een echte steun in de rug. Koop het nu.

‘ANDERS OVER LEVEN met kanker’ neemt je bij de hand. Met dit boek neem je een kijkje in je eigen leven. Hoe ga jij om met de dingen die je nu tegenkomt? Wat zijn jouw belangrijkste grondwaarden? Is daar iets in veranderd nu je kanker hebt gehad?

 

Alleen jij weet wat voor jou het belangrijkste is. Jij zelf bent de expert als het over jouw leven gaat. Met dit boek vind jij jouw antwoorden.

 

Prijs: €23,75
 Geen verzendkosten!

"De schrijver van dit boek weet steeds precies wat ik meemaak nu ik kanker heb. Dat voelt erg fijn, ik hoef even niks uit te leggen. Ook helpt het boek mij enorm om alles te verwerken."

– Klaas, 62, ICT-er

Schrijver Mariëtte van Hooff

Mariëtte van Hooff (58) ziet in haar praktijk als specialist duurzame inzetbaarheid, arbeidskundige en vitaliteitsprofessional dat de gevolgen van het hebben van kanker pas zichtbaar worden nadat de behandeling afgerond is of chronisch is geworden.
Iedereen wil zijn of haar oude leven weer oppakken. Maar helaas zijn er meestal bijwerkingen van de behandelingen. En kom je pas toe aan het verwerken van alle emoties als de behandelperiode is afgerond. Veel mensen worden dan geconfronteerd met een zwart gat. Eerst ben je alleen maar bezig met overleven. Hoe kom je dan weer toe aan léven?
Mariëtte maakte daarom dit doeboek vol oefeningen over herkenbare thema’s. Waar loop jij tegenaan? Wat kun je doen? Een boek dat één-op-één coaching beschikbaar maakt voor iedereen.

"Ik pak het boek als ik voel dat ik tijd voor mezelf nodig heb. Zelfs als ik erg moe ben is het fijn om er even doorheen te bladeren. Ik kies dan een stukje waar ik behoefte aan heb. Dat voelt heel prettig, dat ik zelf bepaal wat ik nodig heb."​

– Willem, 52, administratief medewerker

Aanbevolen door:

‘Omarm dit boek, het kan je beste vriend en coach worden om weer grip op je leven te krijgen na de diagnose kanker.’
Astrid Veeris
Arts, voorzitter Inloophuis De Cirkel
‘Dit boek helpt je om al je emoties te ontdekken en er praktisch mee aan de slag te gaan zodat ze niet meer alleen maar hinderlijk zijn.’
Ellen van Amstel
Verpleegkundige, cliënt en proeflezer

Een boek wat één-op-één coaching beschikbaar maakt voor iedereen.

Bestel hier je boek!

Prijs: €23,75
 Geen verzendkosten!

Bent u oncologisch verpleegkundige, huisarts, praktijkondersteuner?

Of heeft u als professional te maken met de begeleiding van mensen die kanker hebben gehad? Neemt u waar dat patiënten in een zwart gat vallen? Denkt u dat vergroten van de eigen effectiviteit van patiënten de kwaliteit van leven zal verbeteren?
Gunt u uw patiënten ondersteuning waar zij zelfstandig mee aan de slag kunnen?
Ondersteuning die praktisch, tijdloos en betaalbaar is?
Wilt u zich onderscheiden van andere professionals door uw patiënten of cliënten iets tastbaars mee te geven dat van blijvende waarde is?
Coacht u mensen met kanker? Dan kan dit boek u inspireren!
Neem gerust contact op via het contactformulier!

Contactformulier Mariëtte van Hooff

Zoek je een vitaliteitsprofessional bij jou in de buurt?

Onze vitaliteitsprofessionals werken graag met je samen. Vind via onze register een vitaliteitscoach of vitaliteitstherapeut bij jou in de buurt.

Scroll naar top