[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text class=”cs-ta-justify”]Intervisie is een professionele uitwisseling tussen mensen in hetzelfde vakgebied. Het doel van intervisie is de deskundigheid van de betrokkenen te vergroten en de kwaliteit van het werk te verbeteren. De professionele en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers staan hierbij centraal. Een intervisiegroep biedt hiervoor een veilige omgeving zonder hiërarchie. [/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”false” class=”cs-ta-left man”]Handleiding voor intervisiegroepen[/x_custom_headline][x_image type=”rounded” src=”https://bovv.nl/wp-content/uploads/2016/12/Bestand-08-12-16-16-50-56-1.jpeg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][x_button size=”global” block=”false” circle=”false” icon_only=”false” href=”https://bovv.nl/wp-content/uploads/2016/12/Handleiding-Intervisie.pdf” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””]Download handleiding[/x_button][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text class=”cs-ta-justify”]Op dit moment zijn er 3 groepen. Mocht je willen deelnemen aan een intervisiegroep, neem dan contact met ons op.
Mochten er vragen zijn naar aanleiding van onderstaande informatie dan horen wij dat heel graag terug.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false”]Richtlijnen[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-justify”]

  1. Intervisie geschied op basis van gelijkwaardigheid van gezag, vaardigheden en inzet. Er is geen sprake van een leider, en iedereen heeft nagenoeg de zelfde kennis.
  2. Vertrouwelijkheid: dat wat in de groep besproken wordt, blijft in de groep.
  3. Praktisch: we bieden een format aan dat structuur geeft aan de intervisie zodat het echt productief is (en meer dan een gezellig koffiemoment..)
  4. De groep bestaat uit 5 of 6 deelnemers. Bij kleinere groepen loop je risico dat er bij afmeldingen te weinig overblijven, en wanneer de groep groter is raak je het overzicht kwijt.
  5. Intervisie start met 1x per kwartaal en we willen toewerken naar 1x in de 8 weken.
  6. Intervisie vindt vooralsnog online plaats via een hangout of skype. Dit is vanwege de verspreiding van de leden.

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false”]Onderwerpen[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-justify”]
De intervisie is tweeledig. Er wordt een onderwerp ingebracht over een praktijkcasus en er wordt een onderwerp ingebracht over een businesscasus. Dat houdt in dat je een situatie of een probleem uit de praktijk voorlegt waar jij graag de ideeën, tips en adviezen van de anderen over wil hebben, maar daarnaast ook een onderwerp over hoe jij de afgelopen periode hebt gewerkt aan meer klanten krijgen, hoe reclame acties hebben uitgepakt, welke slimme contacten je hebt opgedaan enz.
[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-justify”]Datum, duur en inhoud (casus)[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-justify”]Iedere intervisiegroep kiest in onderling overleg een gewenst moment (via datumprikker.nl?) om via google+ een hangout te starten of via skype samen te komen. Reserveer 1 uur en deel dat uur in 2-en. Gebruik 1 deel voor een praktijk casus en 1 deel voor een bedrijfscasus. Via datumprikker.nl kun je makkelijk tot een afspraak komen en kunnen jullie ook bepalen wie als eerste een casus inbrengt. De ervaring is dat een uur minimaal is, je loopt makkelijk uit.
[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false”]Handleiding intervisie[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-justify”]Via onderstaande knop kun je de handleiding downloaden voor je intervisie groep. Houd deze tijdens het intervisiegesprek bij de hand. Zo kun je gestructureerd aan het werk en de kwaliteit hoog houden. Tevens kun je via het formulier de terugkoppeling geven voor de kennisbank, zodat anderen er ook van kunnen leren.[/cs_text][x_button size=”global” block=”false” circle=”false” icon_only=”false” href=”https://bovv.nl/wp-content/uploads/2016/12/Handleiding-Intervisie.pdf” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””]Download handleiding intervisie[/x_button][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false”]Terugkoppeling[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-justify”]
Wij horen heel graag wanneer een afspraak voor intervisie gepland is, plan ook een half jaar vooruit, dan kun je er rekening mee houden. We horen ook graag wie de casus inbrengt. Als bestuur vinden we het belangrijk om feedback te ontvangen over de intervisies. We horen heel graag hoe het gaat, maar ook wat je mist en wat waardevol is. Daar toe zal er contact met je opgenomen kunnen worden.

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false”]Kennisbank[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-justify”]Met de intervisiegroepen gaan wij ook een kennisbank op starten zodat de waardevolle inhoud bewaard blijft en voor alle leden in te zien en op onderwerp te vinden is. Hiermee bevorderen we permanente educatie en ontwikkeling. Om dit te bereiken willen we de intervisies opnemen op video. Dit wordt nog verder uitgewerkt en voor nu is het nog niet nodig om te gaan opnemen. En is terugkoppeling via het intervisieformulier dat bij de handleiding zit voldoende.

Tegen de tijd dat we video gaan implementeren, krijg je ook informatie over hoe dat in de praktijk werkt. [/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Scroll naar top