Bedrijfsleven - BOvV


Hoe leer je als leidinggevende te floreren met hulp van een Vitaliteitskundige Leiderschap?

Elke organisatie heeft een belangrijke functie voor klanten, medewerkers en de maatschappij. Als leidinggevende voel je verantwoordelijkheid voor de medewerkers en de resultaten. Hoe houd je de medewerkers gemotiveerd en betrokken in een organisatie waar veranderingen aan de orde van de dag zijn? Deze vitaliteitsprofessionals leren jou de praktische leiderschapsvaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Ervaar je dat medewerkers nauwelijks met initiatieven komen, dat de werksfeer voor verbetering vatbaar is, de teams op eilandjes werken, of de veranderingen lastig door te voeren zijn? Hoe lukt het jou als leidinggevende om hier verbetering in aan te brengen? Hoe manage je op een positieve manier de energie op de afdeling en lukt het je ook om de gewenste resultaten te behalen?

Onze BOvV Vitaliteitskundigen Leiderschap zijn als geen ander in staat om jou de vaardigheden aan te leren die je nodig hebt om je uitdagende rol als leidinggevende op een succesvolle manier in te vullen.

Een strategische aanpak

Onze BOvV Vitaliteitskundigen Leiderschap volgen een uniek en bewezen aanpak. Zij starten met een inventarisatie van de huidige situatie en de wensen en behoeften. Hierop wordt een programma ontwikkeld gericht op het aanleren van praktische vaardigheden voor de leidinggevende(n). Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn: 

1. Wie ben je, waar sta je voor en hoe vertaal je dat naar je rol als leider?

2. Weet je wat er speelt binnen je team?

3. Hoe benut je de sterke eigenschappen binnen het team?

4. Hoe stuur je als leidinggevende je team aan?

5. Maak en houd het veilig, motiveer en inspireer!

Het resultaat van deze aanpak is een leidinggevende die weet wanneer hij actief zijn rol als leider moet pakken en wanneer hij juist ruimte moet geven aan zijn team. Hierdoor is hij in staat om met betrokken medewerkers doelen te realiseren. Onze aanpak is toe te passen op individueel, team en organisatieniveau.

Betrokken werknemers, de vitale aanpak

Meer weten?

Wil je weten wat een onze specialisten voor je organisatie betekenen kunnen? Boek dan een presentatie. We lichten het graag toe.

Direct aan de slag?

Zoek een BOvV Vitaliteitskundige Leiderschap bij jou in de regio.

Scroll naar top
BOvV draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders