Consument - BOvV

Léven, in de stressvolle wereld van nu

Het leven heeft veel te bieden. Je kunt ongelooflijk veel zien, ontdekken of doen. Maar hoe kom je erachter wat jíj echt wilt in het leven? Hoe ga je dat verkennen? In onze snelle wereld, waarin veel van je gevraagd wordt, is het lastig richting bepalen.

Als je ook worstelt met bronnen van stress, die je niet allemaal als zodanig herkent, wordt het nog lastiger. Zo kun je bijvoorbeeld stress hebben van het werk dat je doet, je relatie, je voedselkeuzes, je gezondheid of eenzaamheid. Ze remmen allemaal je vitaliteit. Hoe kun je dan met energie in het leven blijven staan? Hoe realiseer je dan de dingen die je wilt doen? En hoe hou je dat vol?

De BOvV vitaliteitskundige helpt jou hierbij. Hij helpt je bij het vinden van richting in je leven en het aanpakken van je (verborgen) stressbronnen. Je hebt meer in eigen hand dan je zou denken.

Met vitale 'skills for life'

Onze BOvV vitaliteitsprofessionals helpen jou om meer uit het leven en uit jezelf te halen. Er zijn vast dingen die je zou willen ontdekken, veranderen of doen. Maar ‘het komt er niet van’. Misschien omdat je weinig energie hebt. Of omdat je het eng of pijnlijk vindt. Of opgeslokt wordt door andere activiteiten of dagelijkse beslommeringen.

Een BOvV vitaliteitskundige helpt jou bij het overwinnen van die obstakels. Hij ondersteunt je bij het halen van je doelen en het opbouwen van een zinvol bestaan.

Hij verkent met jou wat je echt wilt uit het leven. Hij helpt je met veranderen en leert je ‘skills for life’ om het ook vol te houden. Zo helpt hij jou bij het daadwerkelijk bereiken van je doelen. Doelen op het gebied van bijvoorbeeld werk, relaties, prestaties, persoonlijke groei of fysieke en mentale gezondheid. Je hebt (weer) de regie over je leven en kunt er jouw richting aangeven.

Ook bij chronische pijn, angst en vermoeidheid

Ook als je met chronische pijn, angst en vermoeidheidsklachten kampt, is het vaak mogelijk om dit soort doelen na te streven. Dan is er een BOvV Klinisch Vitaliteitskundige die je kan helpen. Zij beschikken over de relevante kennis voor het managen van chronische pijn, angst en vermoeidheid.

De BOvV vitaliteitsprofessional heeft de knowhow

BOvV vitaliteitsprofessionals beschikken over de meest recente wetenschappelijke kennis. Ze hebben geleerd echt naar jou te luisteren en door te vragen naar wat je precies bedoelt en wat je werkelijk wilt. Ze kijken naar wat voor jou mogelijk en haalbaar is. En ze gaan altijd samen met jou op zoek naar die unieke oplossing die past bij jóu en jouw situatie.

Recht op kwaliteit

Als beroepsorganisatie zijn we er juist ook voor jou. Je hebt recht op kwaliteit. We helpen je niet alleen graag bij het vinden van een vitaliteitsprofessional. Maar ook bij eventuele klachten over vitaliteitstrajecten. Mocht je het gevoel hebben dat je niet bij de vitaliteitsprofessional zelf terecht kunt met je vragen, kun je bij ons terecht. We hebben daarvoor een klachtenregeling. Hier kun je meer lezen over de klachtenprocedure.

Volg de BOvV en de activiteiten van onze aangesloten vitaliteitscoaches en vitaliteitstherapeuten op Facebook.

Scroll naar top
BOvV draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders