Buddy traject - BOvV

Buddy traject

Het buddy-traject is een nieuw project dat we in 2017 gestart zijn. De bedoeling is dat net startende vitaliteitskundige, vitaliteitskundige leiderschap en klinisch vitaliteitskundige met een kersvers diploma op zak kunnen leren van ervaren collega’s in het veld. 

Buddy worden

Lijkt het je leuk om als ervaren vitaliteitsprofessional  een nieuwe collega verder praktijkwijs te maken en hem of haar tijdelijk bij te staan? Denk hierbij aan ondersteuning door regelmatig even te bellen of skypen. Of door sparren tijdens een werklunch. Of een dagdeel mee lopen in de praktijk. 

Wil je je expertise graag inzetten, geef het aan ons doorGeef eventueel aan waar je expertise(s) ligt. Bv. coachen, bewegen, (offline of online) ondernemen, workshops en cursussen ontwikkelen, specialisaties mbt ziektebeelden, etc.

Buddy vinden

Ben je starter en wil je graag een buddy waar je al je vragen aan kunt stellen? Laat het ons weten. Het is handig als je daarbij aangeeft waar je precies een buddy voor zoekt. Voor welk (interventie)gebied of onderwerp zou jij een vraagbaak kunnen gebruiken?

Scroll naar top
BOvV draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders