Ledendag 6 april 2019 - BOvV

"WAT DOE JÍJ NOU EIGENLIJK?"

Ledendag zaterdag 6 april 2019

12:30-18:00u, Utrecht

De BOvV Ledendag

Het jaarlijks terugkerende evenement voor ontmoeting, sparring en gesprek met je BOvV-collega’s in het vitaliteitsveld. Je leert er altijd iets nieuws. En je kunt je stem laten meetellen op de ALV, die ook plaatsvindt. We richten de dag zo in dat het informatief is voor jou als lid. En dat het een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jou als ondernemer en professional.

Het jaar 2018 stond in het teken van het verduidelijken van de kaders van het vak vitaliteit. Nu in 2019 is het tijd om je diensten onderscheidend te communiceren naar de wereld van jouw klanten. Dus…..“Wat doe jíj nou eigenlijk?”. Dat is het thema van deze ledendag.

PROGRAMMA

12:00 – 12:30 INLOOP & WELKOM

Kom binnen, pak een kop koffie of thee en installeer jezelf. Voorzitter Sandra Djukanovic heet je om iets voor 12:30 welkom!

12:30 – 15:00 WORKSHOP “WAT DOE JIJ PRECIES?” – SELMA FOEKEN

Ondernemerscoach Selma Foeken gaat je leren pitchen. Goed pitchen, op een manier die bij jou past. Tijdens de workshop leert Selma je uit welke 5 onderdelen de ideale pitch bestaat. Ze leert je welke 2 onderdelen je in ieder geval altijd moet noemen, omdat deze ervoor zorgen dat mensen snappen wie ze naar je kunnen doorsturen. Ze laat je aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe een pitch eruit kan zien en hoe je kunt variëren met de volgorde van de onderdelen zodat je een pitch kunt maken die echt bij jou past. En je gaat je eigen antwoord formuleren op de vraag “Wat doe je precies?” en krijgt daar feedback op, zodat je aan het eind van de workshop ook echt een goed en eigen verhaal hebt.

15:15 – 15:30 (ADEM)PAUZE

Even weer tijd voor een kopje koffie of thee.

15:30 – 17:00  ALGEMENE LEDENVERGADERING

We blikken terug op 2018 en kijken vooruit naar 2019 en verder. De stand van zaken, doelen,  nieuwe ledenomgeving, nieuw kwaliteitsregister, accreditatie & bijscholingsdeadlines, verhoging contributie, en taart ;-). Zomaar wat punten die besproken gaan worden. De agenda en de stukken worden vooraf per mail naar je verzonden. 

17:00 – 18:00 BORREL

Uitblazen en verder kletsen onder het genot van een drankje, een hapje en TAART. Kun je meteen je kersverse pitch oefenen.

Workshop Trainer Selma Foeken

“Er zit wellicht meer in je dan er nu uitkomt. Je wilt je onderscheiden. Ondernemen op jouw manier. Serieus met marketing en acquisitie aan de slag. De volgende stap zetten. Daar help ik je graag bij!”

Vandaar dat ondernemerscoach Selma Foeken graag haar workshop “Wat doe jij precies?” op maat verzorgt op onze ledendag.

Praktische info

Locatie
Savanahweg 68, Utrecht.
Er is gekozen voor een locatie midden in het land. Zo is het hopelijk voor iedereen te bereizen.
Heb je een lift van het station nodig? Stuur ons een mailtje.

Parkeren
Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Start
Vanaf 12:00 is de deur open. We beginnen STIPT om 12:30u met het programma.

Thee/koffie/borrel
Voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd. 

BOvV shop ter plaatse!

Om je BOvV keurmerk uit te dragen en je kwaliteit zichtbaar te maken, kun je tegen vergoeding promotiemateriaal aanschaffen, zoals BOvV bordjes, matjes, koffiebekers to go en handdoeken met BOvV logo.

Scroll naar top
BOvV draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders