Wat voor type ondernemer ben jij?

Donderdagmiddag 28 november 2019

De BOvV Najaarsworkshop met ledenvergadering
Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven

Najaarsworkshop

Dit jaar verzorgen we graag weer een najaarsworkshop. Een workshop die in het teken zal staan van ondernemen ‘op een manier die bij jou past’. We hebben wederom ondernemerscoach Selma Foeken gevraagd. Vanwege jullie lovende feedback over haar op de ledendag in april. Zij zal dit keer haar workshop ‘De 12 ondernemersprofielen’ bij ons komen geven. Een workshop die belooft kwartjes te laten vallen en “…oooh’s” en “aha’s!” te laten klinken.

Ledenvergadering

Voorafgaand aan de workshop willen we een uur de tijd nemen voor een ledenvergadering. We willen graag twee punten aan jullie voorleggen: ‘Bestuurlijke toekomst BOvV’ en ‘Vitaliteit in de prakijk’. We gaan daarover graag met jullie in gesprek. 

PROGRAMMA

12:15 INLOOP met LUNCH (OPTIONEEL)

Je kunt ervoor kiezen om de middag te beginnen met een gezamenlijk lunch (12:30) op locatie. Voor wie op een ontspannen manier wil starten. Of vooraf even heerlijk wil bijkletsen met collega’s. We vragen hiervoor een eigen bijdrage van 10,00. Geef bij je inschrijving meteen aan of je mee luncht. NB Opgeven of annuleren van de lunch graag voor 1 november! (Anders vind je de ‘hond in de pot’ of moeten we annuleringskosten in rekening brengen.)

13:00 - 14:00 ledenvergadering

Als bestuur zien we twee urgente zaken die we graag met jullie bespreken. Ten eerste komen er in het jaar 2020 verschillende functies vacant binnen het bestuur. Er is dringend behoefte aan opvolging om de continuïteit van de BOvV te waarborgen. Ten tweede zien we dat leden het lastig (blijven) vinden ‘Vitaliteit in de praktijk’ een plek of een vorm te geven. Wat maakt het lastig? En wat zijn de opties? We gaan graag met jullie hierover in gesprek.  Verdere informatie over de ledenvergadering vind je in de nieuwsbrief.

14:00 - 14:15 pauze

Even tijd voor een kopje koffie of thee met koek.

14:15 - 17:15 workshop "de 12 ondernemersprofielen"

Als ondernemer zijn er heel veel beslissingen die je moet nemen. Bijvoorbeeld over je businessmodel. Over je tarieven. En over je marketing. Dat is niet altijd even makkelijk. Want hoe weet je wat de beste keuzes zijn? Bovendien zegt iedereen wat anders. Over hoe je aan marketing moet doen. Wat voor diensten je moet aanbieden. Of wat voor prijzen je moet vragen. Dus hoe weet je dan wat werkt voor jou? Weten wat voor type ondernemer je bent, helpt je bij al deze beslissingen. Omdat je dan weet wat qua marketing voor je werkt en welk businessmodel het beste bij je past. Bovendien neem je hierdoor beslissingen waarvan je weet dat ze passen bij jou. Het sluit namelijk aan bij hoe jij van nature al bent. Je hoeft je hierdoor dus ook als ondernemer niet anders voor te doen dan je bent. En dat is natuurlijk heerlijk! Ondernemerscoach Selma Foeken gaat je laten ontdekken wat jouw ‘ondernemersprofiel’ is en wat dit voor je bedrijf betekent. Meer info vind je hier.

Workshop Trainer Selma Foeken

Selma: “Er zit wellicht meer in je dan er nu uitkomt. Je wilt je onderscheiden. Ondernemen op jouw manier. Serieus met marketing en acquisitie aan de slag. De volgende stap zetten. Daar help ik je graag bij!”

Vandaar dat ondernemerscoach Selma Foeken graag haar workshop “De 12 ondernemersprofielen” op maat verzorgt voor ons.

Praktische info

Locatie
Conferentiecentrum Samaya 
Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven

Met auto
Samaya is met de auto uitstekend te bereiken en op eigen terrein is gratis parkeergelegenheid.

Aanbevolen route met de auto
A12, afslag Bunnik, richting Wijk bij Duurstede.
Afslag Werkhoven voorbij rijden en enkele kilometers verder afslag Culemborg nemen.
Vanaf hier volg je de gele bordjes Samaya.

Met openbaar vervoer
Kom je met de trein, stap dan uit op NS-station Driebergen-Zeist. Doorgaans staan daar een aantal taxi’s voor je klaar of kun je met de OV-fiets via de ‘kastelenroute’ naar Samaya toe fietsen.

Ook kun je vanaf Utrecht-CS de bus nemen naar bushalte Werkhoven-Hardenbroek. Vanaf de bushalte is het nog 2 km lopen. 

Start
Je kunt om 12:15u binnenstappen en om 12:30u aan de lunchtafel aanschuiven. Of om 13:00u binnenlopen en bij de ledenvergadering aansluiten. Of om 14:00u aanhaken en alleen de workshop volgen. De keuze is aan jou. Laat het ons wel even weten bij je inschrijving! 

Thee/koffie/koek
Voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd. Voor de lunch betaal je 10,00. De rest krijg je kado van de BOvV.  je

Scroll naar top
BOvV draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders