* Deze workshop is gegeven in 2017 *

“Ontdek je eigen sterke eigenschappen en leer ze inzetten in je bedrijf, zodat je met plezier en voldoening je werk doet.”


Dat is de insteek van de najaarsworkshop, die wij hebben aangekondigd. We gebruiken de kracht van sterke eigenschappen al in onze coachingstrajecten. Maar maak je er zelf gebruik van in je eigen bedrijf? Heb je daar al eens bij stilgestaan? Waarschijnlijk niet. Daarom willen we jullie een training aanbieden over het ontdekken en inzetten van je eigen sterke eigenschappen in je bedrijf.

We hebben gekozen voor de “StrengthFinders assessment”. Irma Dekking en Reindert Westrik, twee Gallup gecertificeerde Strength Coaches, zullen deze training voor jullie verzorgen en wel op donderdagmiddag 12 oktober. (Wel opgeven voor 8 september!)

Tijd: 13:00-17:00  | Lokatie: Xenonweg 13K Amersfoort

Doel van de “StrengthsFinder” training

Het doel is dat je je eigen sterke eigenschappen, je ‘strengths’, helder krijgt en leert herkennen in je werk (en leven). Maar niet alleen dat. Ook willen we dat je met ideeën en opties naar huis gaat hoe je jouw strengths bewust in kunt zetten voor een bloeiende onderneming.  Zo kun je je bedrijf en diensten vormgeven op een manier die bij je ‘strengths’ past. Dan hou je je werk langer vol, doe je het met meer plezier en loop je niet leeg op dingen die eigenlijk helemaal niet bij je passen. Als kers op de taart kun je deze lessen en ervaring meenemen naar je coaching.

Opzet van de training: “online” en “live”!

De training bestaat uit twee delen. Een online test en de live trainingsmiddag. Voorafgaand aan de live training doe je thuis de online “StrengthsFinders test”. De uitslag zal meteen je meest dominante talenten onthullen.

In de live training die op 12 oktober volgt zal duidelijkheid gegeven worden over de talenten en hoe je door je talenten bewuster in te zetten succesvoller kunt zijn.

Wat gaan we doen op de “live” trainingsmiddag?

De live training begint met een korte uitleg over de test, de achtergrond en het gebruik van de informatie op de Gallup site die bij de test en de uitslagen hoort. Vervolgens geven de trainers uitleg en toelichting over de in de groep meest voorkomende talenten. Daarna staan we stil bij de vraag: hoe zet je je ‘strengths’ nu in?

De praktijk leert dat juist deze toelichting en mogelijke toepassing heel wat verhelderende “Aha!” en “Oow!” momenten oplevert. “The magic is in the feedback”. Aldus de trainers.

We gaan door middel van verschillende hands-on oefeningen en uitwisselingen ter plekke aan de slag met het herkennen en inzetten van je ‘strengths’. Vragen waar we mee aan de slag gaan zijn:

 • Wat is jouw unieke bijdrage?
 • Waar zet jij je sterke eigenschappen nu al in (of niet)? Waar en hoe zou je dat meer kunnen doen?
 • Welke ‘rol’ past bij jou?
 • Tegen welke vragen loop je nu aan in je bedrijf en hoe kun je daar je ‘strengths’ inzetten?
 • Welke collega kun je inschakelen die de ‘strenghts’ heeft om jou bij jouw knelpunten te helpen?
 • Op welke manier krijg jij je taken het beste gedaan? Wat is je ‘finishing energy’?

Het ondernemerschap en het opzetten cq runnen van een eigen bedrijf zal als rode draad door de middag heen lopen. Door te focussen op waar je goed in bent en door te zoeken naar “powerful partnerships” daar waar je niet goed in bent kun je samen meer bereiken, meer energie uit je werk halen en meer plezier beleven aan het ondernemerschap. We gaan deze middag ook op zoek naar zulke onderlinge “powerful partnerships”.

Wil jij met je superpowers aan het werk?

 • Geef je dan op vóór 8 september!

  De Strength Coaches moeten weten hoeveel mensen meedoen om de toegangscodes voor de persoonlijke online tests aan te schaffen. Wacht dus niet te lang met beslissen. Geef je echt op vóór 8 september!

 • Doe vóór 20 september de online test!

  Je krijgt je code en uitleg over hoe je de test doet toegestuurd via de mail. Doe de online test voor 20 september. Zo hebben de trainers de tijd de resultaten te verwerken en de live training daarop aan te passen. Zelf heb je meteen je sterkste ‘strengths’ in handen. Na het doen van de test kun je het Engelstalige eBook StrengthsFinder 2.0 van Tom Rath gratis downloaden.

 • Kom 12 oktober naar de trainingsmiddag!

  Op donderdagmiddag 12 oktober ontmoeten we elkaar voor een dynamische interactieve live training, waarin de vertaalslag gemaakt wordt van je ‘strengths’ op papier naar je eigen praktijk.

De training wordt verzorgd door:

Irma Dekking
Strengths Company

Gallup certified strengths coach

 

Reindert Westrik
Strengths to Connect
Gallup certified strengths coach

 

Kosten, tijd en lokatie

Kosten
Voor deze complete training met e-book vragen we slechts een eigen bijdrage van 20,-.

Lokatie
Praktijk van collega’s Nicole Bul en Carin Hobbelman.
Xenonweg 13K Amersfoort.

Tijd
13:00 – 17:00 uur.

Thee/koffie
Voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd.

Scroll naar top
BOvV draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders